könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. január 25., hétfő

Programjaink a hétre

Az USA nyugati körzetei


Az indiános könyvek által festett „vadnyugat” már a múlté. De milyen is arrafelé a világ valójában? Erről hallhatnak előadást január 27-én (szerdán) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtár (Győr, Baross Gábor u. 4.) 2. emeleti rendezvénytermében. Előadó: Dr. Szilágyi György. Az elhangzottakat vetítés színesíti. A programon való részvétel díjtalan.  Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Keleti és nyugati gondolkodás


Január 27-én (szerdán) 15.30 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Külső Árpád utca 6-8.) a Borostyán nyugdíjas klub vendége lesz Horváth Ferenc (a Magyar-Japán Baráti Társaság győri vezetője), aki a keleti és nyugati gondolkodás összehasonlításáról tart vetítéses előadást. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak. További információk a 96/314-045-as telefonszámon.

Boros Sándor előadása


Január 29-én (pénteken) 15.00 órakor a Marcalvárosi Fiókkönyvtárban (Lajta utca 27./a.) Boros Sándor fog vetítéses előadást tartani, az érdeklődők egy egészségügyi oktatófilmet tekinthetnek meg a nyugdíjas klub keretein belül. A programon való részvétel díjtalan.  Minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Cs.O.K. ismertető


Január 29-én (pénteken) 16 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Külső Árpád utca 6-8.) a Közérdekünk-mi érdekünk programsorozat keretében a Családi Otthonteremtési Kedvezményről tartanak ismertetőt a Gyárvárosi Baráti Kör szervezésében. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak. További információk a 96/314-045-as telefonszámon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése