könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2016. szeptember 26., hétfő

Programjaink a hétre

Pódiumbeszélgetés: Varró Dániel és Ágócs Írizs
Szeptember 28-án (szerdán) 17.00 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtárban  (Baross Gábor út 4., II. emeleti rendezvényterem) pódiumbeszélgetésre kerül sor. Varró Dániel költő, műfordító és Agócs Írisz illusztrátor közös, bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők  Shona Innes pszichológus könyvsorozatáról.
Shona Innes, ausztrál klinikai és törvényszéki pszichológus maga is hosszú évek óta segít bajba jutott gyerekeknek, hogy feldolgozhassák traumáikat. Könyv TÁRS-sorozatában közérthetően, a legfiatalabbak nyelvén jár körül egy-egy fontos témát, mint a barátság, az élet elmúlása, a játszótéri helyzetek vagy az internet használata.
Agócs Írisz képei szívmelengetőek és elgondolkodtatóak, Varró Dániel verselése pedig mesterien könnyed és humoros.
A programra a belépés díjtalan, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Arany fociáz Győrben - előadás
Szeptember 29-én (csütörtökön) 17.00 órai kezdettel a Központi Könyvtárban (Győr, Herman Ottó utca 22., klubhelyiség) Papp Győző újságíró tart előadást Arany fociláz Győrben címmel a győri labdarúgás aranykoráról.
Papp Győző újságírót legtöbben a Kisalföldben megjelent cikkei, ill. számos, a győri sporttal kapcsolatos könyve után ismerik.
A programra a belépés díjtalan, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Mesekuckó - Terülj, terülj, asztalkám!
Szeptember 30-án (pénteken) 17.00 órakor Mesekuckó lesz a Központi Könyvtárban (Győr, Herman Ottó utca 22., klubhelyiség). A Terülj, terülj, asztalkám! című mesejátékot tekinthetik meg az érdeklődő gyerekek és az őket kísérő felnőttek a Csörgősipka Bábszínház előadásában. 
A belépődíj - mint mindig - mindössze 300 Ft. 
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Szabadhegyi találkozás Szilágyi Áronnal
Szeptember 30-án (pénteken) 18.00 órai kezdettel kerül sor a Szabadhegyi Találkozások egy újabb beszélgetésére a József Attila Művelődési Házban (Móra Ferenc tér 1.). Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő ezúttal Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívót látja vendégül.
A programra a belépés díjtalan, minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

További rendezvényeinkről az alábbi oldalakon tájékozódhat:
Győri Könyvtár és Győri Szalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése