könyv, film, zene, rendezvény egy helyen

2017. június 7., szerda

Játék!-Nézz szembe velünk, és nyerj!

Nyomozz a Győri Szalon oldalain, vagy csak küldj egy mosolyt!



Játékkal települünk ki! Június 10-én szombaton, 10 és 18.30 között a Széchenyi téren az Európa Kulturális Fővárosa pályázathoz kapcsolódó infonapon a Győri Szalon is ott lesz a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér standján Győr kulturális, művészeti és közgyűjteményei között, méghozzá kettős játékkal dupla, sőt tripla nyereményekért!

Nyomozz!

május 28. (vasárnap) és június 9. (péntek) között megjelent cikkeinkben elrejtettünk(de azért feltűnő módon) egy-egy, összesen három olvasásról szóló idézetet. Aki ezeket összegyűjti, már meg is nyerte a Győri Szalon ajándékcsomagját! A helyes megfejtéseket kizárólag személyesen, a már említett napon, június 10-én szombaton a Széchenyi téren, a megyei könyvtár standjánál lehet megsúgni nekünk délelőtt 10 óra és délután 18.30 között. Cserébe pedig már nyújtjuk is át többek között a logónkkal és nevünkkel ellátott üvegbögrét!

Lájkok helyett mosolygyűjtés

Másik játékunk csupán olyasmit igényel, ami minden ember rendelkezésére áll: velünk született, remélhetőleg sokszor használt, valamint végtelen jelentéssel és formával képes megnyilvánulni. A Győri Szalon ugyanis személytelen, egyforma lájkok helyett mindenképpen személyes és sokszínűen egyedi mosolyok gyűjtésére határozta el magát a június 10-i, szombati kitelepülésen, a Széchenyi téren!
Gyere és tisztelj meg, dobj meg bennünket egy mosollyal, ajándékozz nekünk, nyújts át nekünk egy mosolyt a helyszínen, amit fotón azonnal megörökítünk, és feltöltünk a magazin oldalára egy remélhetőleg gyorsan gyarapodó, rögtön megtekinthető képgalériába! Cserébe mi Győri Szalon ajándékcsomagot adunk köszönetképpen, benne többek között a logónkkal és nevünkkel ellátott üvegbögrével!
A helyszínen szerencsére nyomozni már nem kell: embermagasságú roll-lapunkról könnyű lesz megtalálni bennünket! Aki pedig mindkét játékunkon részt vesz, nincs mit tenni: dupla ajándékcsomagot csal ki tőlünk!



És ez még nem minden!

Ugyanis mindenki, aki meglátogat bennünket a játékokkal kapcsolatban a Széchenyi téren, az ajándékcsomag(ok) mellett esélyt kap a pár nappal később kisorsolandó 5 könyvcsomag (mindegyikben három könyv) egyikének megnyerésére is!
Szóval nyomozni és/vagy mosolyogni duplán jó! Miért ne csinálhatnánk közösen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése